TM Tønder har skiftet kraftigt ud til næste sæson

Mathias Mosel, Kristian Klitgaard, Niclas Thyssen, Martin Kærgaard, Rune Schrøder, Oliver Eggert, Kristian Stoklund, Morten Jørgensen, Thomas Oesen, og Mads Thomsen. Disse 10 spillere stopper alle i TMT, og det kan være svært at bevare overblikket over hvordan truppen for næste sæson ser ud. Det prøver vi lige at få et overblik over.

Keepere: Christian Trans, (Endnu en keeper præsenteres senere i dag)

Venstre fløje: Jesper Redlefsen, Lasse Nicolajsen

Højre fløje: Hans Martin Asmussen, Thomas Clausen

Venstre backs: Jacob Lyck, Jeppe Jonasson, Mathias Hejsel, (Endnu en præsenteres i dag)

Højre backs: Rolf Ravn, Ulrik Eggert, Benjamin Holm

Playmakere: Lasse Boeriths, Casper Madsen

Stregspillere: Emil Bergholt, Nicolai Keller

I eftermiddag præsenteres så to spillere. Red Support vil mene at vide, at den ene er en svensk hardhitter, der i den grad kan skyde hårdt udefra, og en udenlandsk keeper, en landsholdskeeper fra en mindre nation. Det ved vi meget mere om sidst på eftermiddagen.

Offensivt ser holdet dermed strålende ud, mens det er lidt uvist omkring det defensive. Der er dog stærke forsvarsspillere som Jonasson, Ravn og Bergholt, ligesom vore fløje dækker godt op. Så mon ikke det bliver rigtigt godt.

Måske ser vi lidt tynde ud på playmakerposten, hvor vi har to store talenter, men mangler lidt rutine. Jeppe Jonasson og Ulrik Eggert kunne måske omskoles der, så alt i alt en fin trup, til toppen af 1.division.

Vi er naturligvis klar med mere nyt i aften.