Kristian Klitgaards første periode i TMT huskes af fansene

Vi har fundet alle tiders bedste venstre fløj i TMT trøjen, og modsat da højre fløj skulle findes, var der ingen der blev hypet på de sociale medier denne gang. Det betød at der blev sendt 219 stemme afsted mod de fem udvalgte. Her følger top 3.

Henrik Storm Pedersen: Stormen, som Red Support døbte ham, var førstevalg da TMT huserede i toppen af 1.division, og det første år i ligaen. 17.4% (38 stemmer) syntes at Storm P har varet det bedste valg på venstre fløj, og han indtager dermed 3.pladsen i afstemningen.

Niclas Thyssen: Der er slet ingen tvivl om, at den hurtigløbende venstre fløj har fået mange pigehjerter til at slå en ekstra gang. Samtidig var Niclas, når han ramte sit topniveau en afgørende faktor for flere sejre i ligaen. 22,8% (50 stemmer) sender Thyssen op på 2.pladsen.

Kristian Klitgaard: I sin første periode i TMT viste Kristian Klitgaard høj klasse, og det har folk ikke glemt, heller ikke selv om han kun sjældent ramte samme niveau i forgangne sæson. Der er dog ingen tvivl om at Kristian stadig er populær og med 41,6% (91 stemmer) går han stensikkert ind på TMT's all star team.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk