Kristian Stoklund indtager playmakerposten på TMT all-star

Efter tre dages afstemning, blev det manden der skød os i ligaen, der vandt pladsen på holdet. Vi har ellers haft nogle store profiler, men unge Stoklunds bedrifter var altså dem der stod klarest i hukomelsen.

Lasse Jacobsen: Han havde en dobbeltrolle i TMT og de fleste husker ham nok mest som direktøren der måtte gå i utide, grundet rod i regnskaberne. Men i denne afstemning var det evnerne på banen der var efterspurgt. 16,5% kunne godt huske Lasse Jacobsens giftige ventrehånd, der virkelig kunne smadre boldene i kassen og det indbringer ham en tredieplads.

Ondrej Zdrahala: Den allerstørste stjerne, nogen sinde i TMT, på det måske bedste hold vi nogensinde har haft. Men også et hold der slet ikke fungerede overhovedet. Ondrej der i Januar viste hele verden at der stadig er krudt i ham, var nogle gange lidt for social, og skulle måske i virkeligheden bare have spillet sit eget spil, men han ville så gerne gøre sin landsmand på stregen god. En superstjerne som fik 28,5% af stemmerne.

Kristian Stoklund Larsen: Har gjort det rigtigt flot i TMT trøjen. Især i den sæson vi rykkede op og den første sæson i ligaen, var han rigtig god. En playmaker der i de to sæsoner scorede mange mål, og var effektiv på straffe. Efter jul kunne man godt se på hans præstationer, at han skulle videre. Alligevel syntes 41,1% at han har været bedst på posisionen, så stort tillykke med sejren til Stoklund.