Folket har talt, Knudsen var bedst

Vi har de seneste dage, benhårdt forsøgt at finde ud hvem der har været den bedste stregspiller i TM Tønder. Hurtigt skilte tre mand sig ud, og vi var ikke i tvivl om, at en af de tre skulle besætte pladsen på vores all-star hold.

Emol Bergholt: Har i den grad ramt vore hjerter, efter bare en sæson i TMT trøjen. Uanset hvad Emil kaster sig ud i, er det med det formål at vinde, og det er med typer som ham, vi skal have vendt skuden i TMT. 25,6% af stemmerne gik til Emil og det giver ham en 3.plads.

Jimmi Elmgaard: Kom til TMT da vi lå i 2.division, og stoppede da holdet lå i ligaen. Hans betydning for holdet kan slet ikke diskuteres, og da han samtidig er en populær fyr i Tønder, fik han 26,5% af stemmerne og sneg sig ind på 2.pladsen.

Søren Knudsen: Lokal Tønder dreng, der stadig nyder stor popularitet. Det viser denne afstemning ganske tydeligt. På banen gik han forest, og på stregen greb han alt og scorede hver gang han skød. Med 32,3% af stemmerne var der ingen tvivl om at Knudsen skulle have pladsen på holdet.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk