Mange dygtige højre backs har båret TMT trøjen

Vi søger nu efter en højre back til vores all-star team, og der har været nok af dem. Vi har udvalgt seks spillere der har gjort en forskel for TMT.

Stefan Bohde: En kultfigur i TM Tønder, der ud over at være en stærk forsvarsspiller, også var fremragende, til tider sublim i angrebsspillet. Gennembrudsfarlig spiller der ofte scorede over 10 mål i samme kamp.

Anders Palmus Schmidt: Stod i skyggen af Bohde, og det var egentlig en skam. Hårdskydende Palmus slog til når han fik chancen. Modsat Bohde var Palmus skytte, der virkelig kunne smadre den ind udefra.

Mathias Pape: Kom til Tønder fra et udenlandseventyr, og tog straks dirigentstokken. Var den der startede angrebsåbningerne og havde ideerne, og så var han bare totalt målfarlig. Den sympatiske og vellidte Pape sluttede karriren for tidligt, da han valgte familien, og det må man bare have respekt for.

Ulrik Eggert: Under parolen 'håndbold spilles med hovedet' er Ulrik en sand ener. Ser ting som andre ikke ser og splitter på den måde modstandernes forsvar med genialiteter. Med et rapt fodskifte er han også god i mand mod mand situationer.

Rolf Ravn: Har især markeret sig som forsvarsspiller, men i den netop overståede sæson har vi også set Rolf Ravn tage et stort ansvar i angrebet. Er især dygtig til at gå uden om backs, hvilket gør det svært at dække ham op.

Nikolaj Enderleit: Det blev kun til en sæson i TMT, men her viste Enderleit sig frem som det kæmpe talent han er. Tog et kæmpe ansvar og gjorde den forskel, så TMT overlevede i ligaen. Hans mangler var at han ikke scorede nok, men det skulle nok komme. Blev desværre ramt af en hjernerystelse efter TMT tiden, men vi håber at han bliver fit igen.

Deltag i afstemningen her.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk