Hvem har været den bedste på venstre back

Mange venstre backs har gjort sig bemærket i TM Tønder trøjen. Vi har udvalgt syv, der har været med til at flytte TM Tønder hen hvor de er i dag.

Thomas Brix: Kom fra Haderslev og var enormt populær i Tønder. Scorede masser af mål, og især hans rullefinte var elegant og effektiv. Havde en kort periode sin egen fanklub i Tønder, der bestod af lutter unge piger.

Dennis Mathiesen: Nok den spiller der har fået flest røde kort, og sluppet fra endnu flere, men når han spillede håndbold, var han rigtig dygtig. Han var både gennembrudsspiller og skytte, og dækkede ganske fint op, men modstanderne slog sig på ham.

Torben Petersen: Østerbydrengen der havde og stadig har begge ben solidt plantet. Bevægelig og skudstærk spiller, der allerede i sit første senior år gjorde en kæmpe forskel, med masser af mål til følge.

Anders Eriksen: En speciel fyr der bare kunne så mange ting på en håndboldbane. Hans skudrepertoire var enestående og han dækkede godt op. Hans familie betød så meget for ham at han neddroslede karrieren efter TMT tiden.

Tandri Mar Konradsson: TMT fandt ham på Island og han udviklede sig enormt i Tønder. Han skød rigtig meget og udnyttelsen kunne godt have været bedre, men han tog et enormt ansvar og dækkede godt op i den anden ende.

Rune Schrøder: Talentet står ikke til diskution, og når han rammer dagen er han en fantastisk skytte. Det virker dog som om han ofte er tynget af presset, især på hjemmebane, og så brænder han for meget. Rune er stadig ung, men har hvad der skal til for at blive en god ligaspiller.

Oliver Eggert: Der er vel ingen grænser for hvad han kan opnå. Når han spiller bedst er han en af ligaens bedste backs. Nogen gange ligner han en der trænger til et spark bagi, og får han arbejdet med sin udstråling kan han blive en stor spiller i dansk håndbold.

Deltag i afstemningen her.