Hvem har styret mest i forsvaret?

Så spørger vi jer igen. Nu hav vi jo fundet den fantastiske startsyver i vores all-star team, men hvad hjælper det hele, hvis der ikke er styr på forsvaret. Vi har derfor fundet nogen der har haft godt styr på forsvarsspillet, Men hvem har egentlig været bedst i den ende af banen.

Lars Hemmsen: Ham kan vi slet ikke komme uden om. Var egentlig en dygtig angriber, men i TMT tiden udviklede han sig til forsvarspecialist. Med hård hånd styrede han 6-0 forsvaret i en tid hvor TMT havde flere spillere der havde mere travlt med at komme ned i den anden ende.

Torben Sørensen: Når der skulle dækkes 5-1, var Torben Sørensen nok den bedste vi nogen sinde har set i TMT. Lå fremme i en meget bevægelig 5-1'er og scorede derved masser af mål i kontrafasen.

Kasper Breinholt: Huskes måske ikke helt så godt i TMT, men sammen med Hemmsen havde han en god tid i forsvaret, hvor han var meget bevægelig og konsekvent i tacklingerne.

Jimmi Elmgaard: Mr.TMT tilførte en masse fysik til forsvaret, og med ham som styrmand, startede en periode, hvor TMT forsvaret blev kendt som fysisk meget stærkt.

Rolf Ravn: Grundet en skade, blev Rolf ravn specialist i at styre forsvaret fra højre back. Og Rolf har virkelig gjort en forskel på den position, hvilket ses at vore modstandere sjældent scorer mange mål fra venstre back.

Mads Thomsen: Også Mads måtte blive forsvarsspecialist, grundet en skade, og hans betydning i forsvaret har virkelig skinnet igennem. Især når han har siddet over, har man set hvor savnet han var.

Deltag i afstemningen her: