Vær med til at kåre sæsonens bedste lokale spiller, med rødder i MUIF eller TSF.

Vi er nu tæt på at nå sæsonafslutningen, som er den sidste dag i juni. Vi skal derfor have kåret sæsonens spillere i tre kategorier. Vi starter med sæsonens bedste lokale spiller, sltså en spiller af egen avl, som kommer fra en af vore moderklubber, MUIF Møgeltønder eller TSF Tønder.

Vi har udvalgt følgende spillere i kategorien:

Thomas Oesen: En spiller der stort set ingen begrænsninger har, rent offensivt. Stærkt overblik, godt skud og flotte indspil til stregen. Ramte ind i mellem et højt niveau, når han fik chancen. Skal ud og have noget spilletid i 2.division. Bliver spændende at følge.

Niclas Thyssen: På sine dage rammer han et højt niveau. Har været en afgørende spiller i flere kampe i 888 Ligaen. Flytter til Odense, men har stadig ingen aftale på plads for næste sæson. 

Thomas Clausen: Har fået håndbold ind med modermælken. Kom tilbage til Tønder efter et ophold i Esbjerg ungdom. Har spillet en rolle som indskifter i ligaen og en stor rolle på andetholdet i denne sæson, hans første som senior.

Rune Schrøder: Meget afgørende spiller i mange kampe for TMT. Tager et stort ansvar, både på gode og dårlige dage. Har haft det lidt svært i hjemmekampene, hvor forventningerne har været tårnhøje, men har ofte præsteret flot i udekampene.

Jesper Redlefsen: Et friskt pust, der kom hjem, efter et ungdomsophold i Skanderborg. Tog chancen da han fik den i de ligakampe han trods alt fik. Har været super velspillende på andetholdet. En spiller der godt kan få sit gennembrud i kommende sæson i TMT.

Casper Rahr Madsen: Har ikke været en del af ligaholdet, men hans præstationer på 2.holdet har været indiskutable. En helt fantastisk dygtig playmaker, og super gennembrudsspiller, der har givet mange modstandere sved på panden. Kommer han sig over sin skulderskade, bliver der noget af glæde sig til i kommende sæson.

Du kan deltage i afstemningen her:
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk