Årets (Lokale) spiller fundet på andetholdet.

Vi har de seneste dage spurgt jer derude, hvem i synes skal være årets bedste lokale spiller, altså spiller med rødder i MUIF eller TSF. Der var ingen tvivl om hvem der skulle vinde, mens kun få stemmer adskilte pladserne tre, fire og fem.

Thomas Clausen: endte med at tage trediepladsen med 13,1% af stemmerne. Thomas tog os alle med storm, med flotte præstationer i ligaen på højre fløj. Thomas er også i næste sæson at finde i TMT, og kan godt gå hen og få sit store gennembrud i TMT trøjen nu.

Rune Schrøder: Rune er lidt en speciel størelse. Når han rammer en god dag, er han en top ligaspiller, men der er for mange kampe, hvor niveauet ikke rammes. Efter jul vidste han godt at hans tid i TMT var ved at være slut, og det kunne desværre ses. 21,5% syntes at Rune var bedste lokale spiller i sæsonen og det indbringer ham en 2.plads.

Casper Rahr Madsen: Når nu de andre, dem fra førsteholdet, ikke helt levede op til forventningerne, så tog vi ned og så andetholdet spille. og her huserede Casper som playmaker, og det på så højt et niveau, at han har fået en kontrakt med TMT. Desuden synes 36,9% af os at Casper har været den bedste lokale spiller i sæsonen der gik.

Hermed er Casper Rahr Madsen valgt til sæsonens bedste lokale spiller. Stort tillykke herfra.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk