Ved du det, om Lasse Nikolajsen

Fødselsdag: 2.januar 1997

Position: Venstre Fløj

Den 21 årige venstre fløj har allerede et flot cv at kunne fremvise. Lasse blev dansk mester med UH Esbjergs U-14 drenge, og efter tiden i UH Esbjerg gik det videre i REHH. Lasse Nikolajsen har også en række ungdomslandskampe på cv'et, hvor han sammen med bl.a. Nikolaj Enderleit vandt sølv ved U-21 VM i Algeriet i sæson 16/17.

Lasse Nikolajsen scorede i forgangne sæsons grundspil 29 gange for REHH, mens det sæsonen før blev til 18 scoringer.

- TM Tønder får tilført en træfsikker og talentfuld fløj til truppen. Lasse er en vanvittig teknisk god spiller, som det kun går en vej for og det er fremad. Så med en masse kamptræning i bagagen skal vi nok komme til at se Lasse i ligaen igen, skriver REHH på deres hjemmeside.

- Jeg har altid spillet håndbold i Esbjerg, og jeg synes tiden nu er inde til at prøve noget nyt. Jeg har en forventning om en rolle på holdet, og mere spilletid end tilfældet har været i denne sæson. Jeg glæder mig meget til at komme til Tønder, hvor mange bakker virkelig meget op om håndbolden, sagde Lasse selv i forbindelse med klubskiftet.

Lasse Nikolajsen og Jesper Redlefsen kommer til at udgøre et dynamisk og stærkt, samt meget ungt makkerpar på venstre fløj, som vi i TMT Red Support glæder os meget til at følge.

Velkommen til TMT, Lasse Nikolajsen.