Ved du det om Casper Rahr Madsen?

Fødselsdag: 25.januar 1997

Højde: 185 cm

Vægt: 86 kg

Position: Playmaker

Sidste sæsons største profil i 3.division hedder Casper Rahr Madsen, og tørner ud for TMT i 1.division i kommende sæson, men hvem er Casper Rahr Madsen?

Casper har nærmest fået håndbolden ind med modermælken. Mor Lone der i sine unge dage tørnede ud for TSF og far John der var en stor profil i MUIF har sammen skabt denne vidunderlige dreng.

Det nærmest forbudte ægteskab, var måske den aller første fusion mellem TSF og MUIF, og tænker man nærmere over det, var det måske her Team Møgeltønder Tønder startede. Måske ved de det ikke selv, men de er måske årsagen til at vi har det TMT vi kender i dag. smiley

Men nu drejer det sig ikke on hverken mor eller far, men om sønnen Casper, der er kommet på kontrakt i TMT. Casper var en særdeles målfarlig venstre fløj i de unge dage, men en ærgerlig skulderskade ødelagde et helt år for ham. I stedet for at sidde hjemme og ærgre sig, blev Casper træner for U-16 drengene mens han var skadet, og det har sikkert også været udviklende at skulle tænke håndbold fra sidelinien.

I denne sæson har Casper virkeligt slået igennem, og nu som playmaker og topscorer for andetholdet i 3.division. Desværre blev han igen skulderskadet i den sidste grundspilskamp, og uden Casper magtede holdet ikke at vinde oprykningskampene til 2.division. Nu håber vi at skaden ikke er så slem denne gang. Kan Casper spille og træne med fra starten, kan han få et stort gennembrud i 1.division, vurderer vi hos TMT Red support. Desuden vandt unge Madsen afstemningen "årets lokale spiller", hvor flere end en trediedel af stemmerne gik til ham, til trods for at han som den eneste ikke var førsteholdspiller.

- En af grundene til at jeg har skrevet under med TM Tønder er, at det er en god mulighed for at prøve kræfter med nye og store udfordringer, som jeg er sikker på vil udvikle mit spil. Derudover vil dette også betyde, at jeg er et skridt tættere på få lov til at spille foran Danmarks bedste publikum, udtaler Casper Rahr Madsen selv.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk