TM Tønder vandt overraskende sikkert mod Odense.

Normalt vil man nok mene at nedrykkerne fra ligaen bør være længder bedre end oprykkerne fra 2.division. Og dette var netop scenariet, da TM Tønder og HC Odense tørnede sammen i aften. Mens TMT havde hele 8 nye mand med, som tilmed kun havde trænet sammen i en uges tid, så kom Odense med grundstammen fra sidste sæson, og nogle fine forstærkninger, så det lå lidt i tankerne, at det ikke ville blive nemt.

Odense kom også bedst fra start. Defensiven hos TMT stod stærkt, men offensivt havde spillerne svært ved at finde hindanden. Efter 8 minutter stod der således 1-3. Christian Trans diskede op med store redninger og angrebsspillet blev bedre og bedre og TMT bragte sig foran med et par mål. Odense tog timeout med 30 sekunder til pausen, men en alt for hurtig afslutning gav TMT bolden og Jacob Lyck kunne gøre det til 11-8 få sekunder før pausen.

Efter pausen blev en velspillende Christian Trans erstattet at Niklas Simonsen, og da Odense samtidig havde svært ved at holde tempoet fra 1.halvleg fik han en række redninger. TM Tønder var stærk i kontrafasen, og især Lasse Boeriths var stærk i mand til mand spillet og scorede en del mål.

TM Tønder bragte sig foran med ti mål, og Niklas Simonsen tog de to straffekast der blev begået (han har vel luret Tibor af), men de sidste ti minutter kneb det lidt med koncentrationen, samtidig med at Mosel spillede sig op i Odense's mål. Det hele endte med en velfortjent sejr på 23-17, over et Odense hold som absolut skal tages alvorligt når turneringen starter.

De to hold mødes igen på søndag klokken 11:00 i Tønderhal 2, så må vi se, hvem der har lært mest af torsdagens kamp.