Mange positive og få negative indtryk af første kamp.

Nu skal man ikke konkludere noget efter bare en testkamp, men kampen gav alligevel et indtryk af hvad der venter tilskuerne i Tønderhal 2 i kommende sæson. Og mange af de nye spillere gav et godt indtryk, mod et Odense hold som slet ikke er så dårligt som cifrene 23-17 (11-8) antydede.

Keeperne: Christian Trans stod første halvleg, og leverede en række lækre redninger, som vi kender ham. Makkeren i målet, Niklas Simonsen ligner en rigtig spændende signing. Niklas lyste op i målet med flotte redninger og lod ikke rigtigt nogle "nemme" bolde gå ind. Ligner at TMT står med et super makkerpar her.

Forsvaret: Dygtige forsvarsspillere er stoppet, men nye er kommet til. Jeppe Jonasson, Rolf Ravn og Emil Bergholt styrer løjerne, men generelt har vi masser af dygtige forsvarsspillere hele vejen over. 6-0 forsvaret ser stærkt ud, og er langt mere bevægeligt, end set før.

Kontrafasen: Med godt forsvar følger en god kontrafase, og det her nye kuld vil bare derudaf. Vi så en del flotte kontramål fra TMT, og det bliver kun bedre med tiden. Der vil også komme til at ske fejl, men begge keepere glimrede med gode udkast. Denne del af spillet skal vi glæde os til.

Stregspillerne: Emil Bergholt fortsatte hvor han slap, før sommerferien. Stor kamp og flotte mål af ham. Super i kontrafasen. Emils nye makker er purunge Nikolai Keller og han imonerede stort i begge ender. Fysisk stærk, vinder bolde på viljen og er scoringssikker. Et stregpar vi skal glæde os til.

Lasse Hamann Boeriths: Der er ingen tvivl om at Lasse har set, at denne sæson kan blive hans. Er kommet fra sommerferie i en fantastisk fysisk form, og hans mand til mand spil er vanvittigt flot. Ofte skulle der to til tre forsvarsspillere til at stoppe ham. Kan blive bedre til ikke at skyde hver gang, for fløjene stod meget fri, når han hang i luften. Lasse er dog meget ung og den del af spillet kommer. Fantastisk kamp af Lasse.

Fløjspillet: Fløjspil var der intet af. Bagspillerne søgte konstant ind over midten og det fik Odense til at trække forsvaret sammen. Havde vi fået fløjspillet med i kampen, havde vi scoret markant flere mål, og fløjene havde ofte flere meter fri plads.

Bagspillerne: Felix Kaasch er en spændende bagspiller, der går all inn, når han får chancen. Jo længere hen vi kommer på sæsonen, des mere får vi ud af ham. Spændende spiller. Jacob Lyck er en rigtig god skytte, når holdet spiller med tempo. Det viste han flere gode eksempler på. Generelt spilles der nok lidt for meget indad i det etablerede spil, men holdet har jo også kun trænet sammen 4 gange.

Efter at have set holdet spille en kamp, er vi overbeviste om at det bliver en god sæson. Der er heldigvis stadig noget at arbejde med for Torben Sørensen, men den gejst og den vindermentalitet man kunne mærke på spillerne, den kommer til at kaste point af sig. Men husk lige at en kamp varer 60 minutter.