To trætte hold havde svært ved at få spillet til at flyde.

Efter en rigtig god indsats i den første kamp mod HC Odense, var der mødt ret mange TMT tilhængere op i Tønderhal 2, søndag formiddag. Desværre kunne ingen af holdene rigtigt leve op til tilskuernes forventninger, men Tøndringerne fik nu alligevel et indblik i at der venter en rigtig fed sæson i 1.division.

Mellem de to kampe havde begge hold været på træningslejr. TMT på Enjoy Resorts, og HCO i Tønder Sport og Fritidscenter. Den havde stået på masser af fysisk træning og socialt samvær, og da træningslejrene skulle afsluttes, var resourcerne ved at være udtømte.

TM Tønder stillede op uden Felix Kasch, Hans Martin Asmussen og Jeppe Jonasson, så det var en kamp, hvor de unge skulle have en masse spilletid, og det fik de. Således var det Casper Madsen der åbnede for scoringen, og der gik ikke længe før der stod 4-2 til TMT. HCO havde dog lært af den første kamp at der skulle sættes mere fysik ind, og de fik vendt kampen til stillingen 5-8. Der var godt med spilletid til Benjamin Holm i denne periode og han scorede også et par flotte mål. Ved pausen stod der dog 10-14.

Efter pausen stillede TMT lidt alternativt op, med to venstre fløje og tre højre backs på banen samtidig. Sjovt nok havde det en fin effekt og Forsvaret stod rigtigt godt i den periode, ligesom Niklas Simonsen var fremragende og kun lukkede to mål ind, de 15 minutter han stod i 2.halvleg. Odense var løbet helt tør for resourcer og TM Tønder førte 18-16 med 10 minutter igen. TM Tønder unge drenge gik dog døde til sidst og det lykkedes HCO at vinde de sidste minutter med 3-0 og dermed kampen med 18-19.

Det skal vi nu ikke tage så tungt. På denne tid af sæsonen, med en hård træningslejr i benene, og med tre vigtige spillere ude, så var spillet som man må forvente. På en dag, hvor det etablerede angrebsspil ikke fungerede, skal vi glæde os over at vi har to dygtige keepere, og over at forsvarsspillet fungere rigtigt godt. Fløjspillet var også med denne gang, men der manglede skarphed i afslutningerne, og Odenses keepere var også gode.

Næste weekend står den på DHK Cup i Flensburg, og her er der muligheder for at lægge lidt på, det etablerede angebspil, som gerne skulle forbedres inden det hele går i gang. Hos TMT Red Support er vi optimistiske, for det her hold, vil bare det her. Det bliver en fed sæson.