Ved du det, om Mathias Hejsel

Fødselsdag: 21.oktober 1997

Højde: 187 cm

Vægt: 88 kg

Position: Venstre Back

Mathias Hejsel er født og opvokset i Vojens, og spillede ungdomshåndbold for Vojens HF, der senere blev til Team Haderslev-Vojens. Mathias var også på et ophold på Sportsefterskolen Sine. Seniorkarrieren startede hos Haderslev KFUM i 3.division, hvor han havde Thomas Brix (mangeårig TMT'er) som træner. Ambitionerne drev dog Mathias mod Tønder, hvor han så nye udfordringer.

Mathias var til tider en rigtig målfarlig bagspiller i 3.division, i sit første år i TMT. En rigtig gennembrudsspiller, der ikke er bange for at slå sig, når han går tæt på forsvaret, og det overbeviste ledelsen, der har skrevet kontrakt med sønderjyden.

Der er ingen tvivl om at træning med førsteholdstruppen vil udvikle Mathias yderligere, og der vil nok blive lagt på de 88 kg han vejer lige nu. Mathias kan over tid blive en rigtig god håndboldspiller i det rigtige træningsmiljø, og det bliver spændende at følge ham de kommende år. Selv siger den glade dreng, der elsker at grille, se klovn og har Sander Sagosen som sit forbillede:

- Jeg har valgt at skrive under, da jeg først og fremmest brænder rigtig meget for håndbolden. Ud over dette, så er jeg sikker på, at dette nye miljø, jeg kommer til at være en del af, vil kunne tage mig til helt nye højder både på og uden for banen. Jeg forventer et spændende og meget udfordrende år.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk