Skærbæk idrætscenter ligger gulv til kamp mod Hollandsk mesterhold.

TM Tønder fortsætter kampen med at få spillet holdet sammen. Udfordringerne i denne sæson, modsat de seneste år, er at holdet ikke bare skal spilles sammen. De mange unge spillere skal også til at lære at gøre tingene på en anden måde. For mange af dem er det første gang de for alvor har prøvet at skifte klub, og komme hjemmefra, fra de vante omgivelser. Så der er mange udfordringer for holdet.

Det vi har set er at holdet har svært ved at holde føringer. At de har været i stand til at bringe sig foran med 4-5 mål er rigtigt positivt, men så har det smuldret lidt til sidst. Der er også brændt en masse 100% chancer, og det skal der i hvert fald arbejdes med, både af de unge og de erfarne. Desværre render der også en håndfuld spillere rundt med småskader.

Tirsdag gælder det så de hollandske mestre fra Aalsmeer, en forstad til Amsterdam, når man kommer fra syd. Håndbold i Aalsmeer startede i 1932, og blev en selvstændig forening i 1974. Man spillede på en fodboldbane, men i starten af firserne rykkede man indendøre. I sæsonen 2003/2004 vandt holdet The Tripple (Super Cup, Pokalturneringen og Mesterskabet).

I forrige sæson blev holdet nummer to i grundspillet. De bedste 4 gik i slutspillet og spillede alle mod alle, ude og hjemme. Alle slog alle og ingen vandt over 3 af i alt 6 kampe. Limburg Lions og Alsmeer, der havde fået henholdsvis 4 og 3 point med over endte et og to og skulle spille finaler. Lions havde i slutspillet vundet de indbyrdes kampe med 29-27 og 24-22 og var derfor favoritter i finalerne.

I første finale kendte Alsmeer dog sin besøgelsestid og vandt 29-28 i Limburg, og ugen efter gentog de kunststykket og vandt 25-23 hjemme og kunne derfor fejre mesterskabet. Nu er de på træningslejr i Skærbæk, og i morgen tirsdag, skal de prøve kræfter med TM Tønder i Skærbæk idrætcenter klokken 19:00. 

Det må forventes at der spilles mindre sosialt denne gang. Torben Sørensen har alle tiders mulighed, for første gang at prøve at spille på resultatet, og dermed se hvor langt holdet er kommet i forberedelserne.

  • Tirsdag klokken 19:00 i Skærbæk Fritidscenter HV Alsmeer - TM Tønder.




Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk