TM Tønder kan spille virkelig god håndbold.

Efter en god og en mindre god kamp mod Odense, og et par sløje indsatser i Flensburg, fik TMT drengene vist hvad de kan, når de virkelig er klar. Modstanderne var de Hollandske mestre fra Aalsmeer, og bedømt ud fra kampen i Skærbæk var Hollændernes niveau nok til midten af 1.division, så en god træningsmodstander, der især angrebsmæssigt var rigtig dygtige.

TMT var aldrig bagud og fra 2-1 førte de resten af kampen. Spillerne var virkelig klar fra start og via 4-2 blev det 6-3. To mål i træk til Aalsmeer fik Torben Sørensen til at tage timeout. Det havde god effekt og 6-5 blev til 14-7. Især Lasse Boeriths og Lasse Nicolaisen boltrede sig i angrebet. De sidste 11 minutter af første halvleg kom de unge på banen, og de formåede at holde afstanden til pauseføring 18-12. Casper Madsen og Jacob Lyck viste fint spil i den periode.

Efter pausen fortsatte det gode spil. Emil Bergholt var storspillende og scorede på alt, om det var med ryggen mod målet, eller hængende i luften med hovedet nedad. Da dommeren i sådan en situation nåede at fløjte og Emil alligevel scorede, var der overskud til undskylning og high five.

TM Tønder sejrede sikkert 33-25 på en dag hvor det meste lykkedes, hvor keeperne ikke var helt oppe i gear, på en dag hvor vi så, hvor vigtig Jeppe Jonasson bliver for det unge hold. Positivt var det at se Jacob Lyck, der modsat i lørdags, satte skudene ude ved stolperne. At det så to gange blev stolpe ud, er egentig ligegyldigt.

12 tallene skal dog gives til Emil Bergholt og Lasse Boeriths, der virkelig foldede sig ud.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk