Otterup blev sent til tælling i flot 2.halvleg

Det gik rigtigt hurtigt i Bredebrohallen, mellem to hold der gerne ville løbe hurtigt. Der blev lukreret på modstandernes fejl, og dem lavede TMT flest af i starten og Otterup kunne bringe sig foran 2-5. TM Tønder lå længe og var bagud med de her 3 mål, men fik kontakt ved 12-13. Et koncentrationssvigt gjorde dog at der stod 14-17 ved pausen. Forsvarsmæssigt var det ikke godt nok og fynboerne kunne ofte bare skyde gennem paraderne.

Pausen blev brugt fornuftig og TMT kom som forvandlet på banen. Forsvaret stod fantastisk, og det førte til at Otterup begyndte at lave fejl. TM Tønder bragte sig foran 21-20, og Otterup lignede slet ikke et hold der kunde finde løsninger på TM Tønders forsvar. Niklas Simonsen steppede op sammen med forsvaret og det blev 24-21. TM Tønder fortsatte det gode spil kampen ud og vandt fortjent 33-27 efter en fremragende 2.halvleg.

Rolf Ravn var storspillende i begge ender og skal have dagens 12 tal. Han var dog ikke ene om at vise sig flot frem, og Emil Bergholt imponerede endnu engang med at gribe alt hvad der bliver smidt ind til ham. At han så brændte 4 store chancer bærer vi over med. Lasse Boeriths har hævet sit bundniveau gevaldigt og vi spår ham en stor sæson.

Til dagens kamp manglede Felix Kasch, Ulrik Eggert og Lasse Nikolajsen.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk