TM Tønder slår opryknings favorit.

TM Tønder var i aften en tur i Fredericia, der har oprustet med spillere som Jeppe Mehl, Emil Tellerup, Kristian Stoklund og Rune Schrøder. De er af mange, og ikke mindst af deres egne lokalaviser, blevet gjort til superfavoritter til den direkte oprykning, men det var det unge TMT hold sådan set ligeglade med i aften.

Det blev en kamp hvor der virkelig blev gået til stålet, og det er opløftende at vore unge drenge ikke lader sig skræmme. Vi var i teten fra start, men Fredericia holdt dog stand til 5-5, midtvejs i første halvleg. Ved pausen førte TMT 13-12, hvilket var ganske fortjent.

Efter pausen førte TM Tønder konstant med et par mål. Fredericias træner gravede dybt efter løsninger og prøvede mange ting af, men lige lidt hjalp det. Fredericia kom på 22-23, men de unge TMT drenge viste stor rutine og red stormen af, og kunne til sidst vinde 26-25. Flot drenge, virkelig flot.

Det var også kampen, hvor Ulrik Eggert fik vist fine takter, og så var der selvfølgelig masser af mål fra Emil Bergholt og Lasse Boeriths.