TM Tønder har i de seneste kampe fremstået som et hold.

Med otte nye spillere, var der en stor opgave, der skulle løses for træner Torben Sørensen, da holdet mødte ind efter sommerferien. Otte kampe skulle spilles, og her skulle holdet spilles sammen og der skulle findes noget vindermentalitet. Begge dele ser ud til at være lykkes.

I de første kampe så man et hold, der når det kørte for dem var rigtig gode, men mest på enkeltmandspræstationer. Holdet havde svært ved at lukke kampene og smed sikre føringer, men på det seneste har vi set et hold, der har fokus i alle 60 minutter.

Vi ser fem hold der kommer til at skille sig ud i toppen. Ud over TM Tønder er det Skive, Ajax, Fredericia og Sydhavsøerne. Alle har fået en række nye spillere der skal spilles ind, og kan således komme til at smide point i opstarten. Med et startprogram med Ajax, Køge, HEI, Randers og Otterup i de første fem kampe, har TM Tønder gode muligheder for en super start i 1.division.

Holdet har de seneste kampe mod Otterup og især Fredericia vist at de kan holde fokus i alle 60 minutter, og i Fredericia så man et hold, der til trods for den unge alder formåede at holde hovedet koldt og vinde trods en tæt afslutning. Det er altså vigtigt.

Vi har set at vi er meget afhængige af Lasse Boeriths, Emil Bergholt og vore højre backs. Når Felix bliver klar vil der dog også komme et større tryk fra venstre side. Vi har dog også set at de unge kan gå ind og tage over. Jacob Lyck og Casper Madsen spiller rigtigt godt når de er på banen sammen, og Nikolai Keller er et kæmpe talent på stregen og rigtig stærk i forsvaret. Så ja, vi er fortrøstningsfulde med bredden.

I TMT er holdet stjernen og holdet er begyndt at fungere. Forsvaret og keeperne er rigtig gode, og med lidt større udnyttelsesprocent fra fløjene, så bliver vi rigtig svære at slå. Vi slog Otterup, Vi slog Fredericia. De to vil nok sige at resultaterne ikke er så vigtige, men det er en lodret løgn. Det gælder om at finde vindermentalitet og få selvtillid. TM Tønder går en stor sæson i møde og kan lige så godt blive nummer 1, som de fire andre.

Lørdag spilles sidste træningskamp i Tønderhallerne mod Faaborg fra 2.division. Her skal holdet vise at de kan bære at være favoritter, for det vil vi være i de fleste kampe i denne sæson. Så kig ned i hallen klokken 12:30 og bak holdet op.

SAMMEN ER VI STÆRKE