Vi har kigget lidt nærmere på holdene i 1.division.

1.division bliver enormt lige i kommende sæson. Vi har kigget lidt på de 14 hold, men har ikke det perfekte bud på en slutstilling. Vi har dog en ide om, hvilke 4 hold der kommer til at præge toppen, og hvilke 5 hold der slutter nederst. Her er vores bud.

Toppen:

TM Tønder: Vi har set et TMT hold, der når de er klar, kan løse store opgaver. Vi har også set et hold der ikke kan når de ikke er klar. Holdet er fyldt med spillere med ligaerfaring, og startsyveren er måske den stærkeste overhovedet i 1.division. TM Tønder er bestemt en kandidat til oprykning, men det kræver at de ikke dummer sig mod bundholdene.

Fredericia: Naturlig storfavorit når man ser dem spiller for spiller, men først når de møder modgang ser vi om de også fungerer som hold. FHK bliver hypet af lokalaviser og fans, og smitter det af på holdet, kan de sætte sig selv under et gevaldigt pres, for de skal levere hver eneste gang. Desuden skal spillere der er vant til at spille 60 minutter, pludselig til at vænne sig til langt mindre tid på banen. Kommer FHK udem om disse fælder rykker de op, men.... intet er sikkert.

Ajax København: Ajax har før hentet en sand stjerneparade af spillere uden at levere. Denne gang kunne man godt forestille sig at de kommer til at blande sig i toppen. Det er virkelig god kvalitet og masser af rutine i holdet, så det skal være i år. kan lige så godt blive nummer et, som de to ovenstående.

Skive FH: Et rigtigt spændende hold er samlet i Skive. Væk er de store profiler som Øris, Toudahl og Bitch. Nu skal de præstere som hold og det kommer til at klæde Skive. En seriøs udfordrer til top 3.

Subtoppen:

Sydhavsøerne: Ved denne tid af året bliver TSØ altid gjort til oprykningsfavorit, og så vælter skuffelserne ind. Det er dog som om deres farverige trænerpar er ved at få sat skik på tingene. I kampene er Vilstrup en enmandshær, og for de andre tophold bliver det måske lidt for let at sætte ham ud af spillet. Flere skal tage ansvar hvis de for alvor skal i top 3.

Odder Håndbold: Odder er blevet ramt af sparekniven og står tilbage med en stærk startsyver, mens bredden mangler. Odder kan gøre det svært for mange, ikke mindst i egen hule, men helt til tops kommer de ikke i denne sæson.

Otterup: Nordfynboerne overraskede rigtig mange i forrige sæson, og vil også i kommende sæson være at finde i det stærke midterfelt. Spiller i højt tempo og kan sagtens komme til at drille nogle tophold. Sikrer nemt en sæson mere i rækken.

HØJ Håndbold: Har igen oprustet rigtigt flot, men det er som om de ikke rigtig kommer videre end midten af 1.division. Dog det mest spændende hold de nogensinde har haft, så det bliver spændende om det bliver i denne sæson de rykker.

HC Odense: En rigtig spændende oprykker, der skal bruge sin første sæson på at manifistere sig i rækken. Det er vores helt klare overbevisning, at det klarer de nemt. Niklas Thyssen og Co slutter i det brede midterfelt.

Bunden:

Randers HH: Randers har fået sat et rigtigt fornuftigt hold sammen som hører til i midten af rækken, men det er først sket i 11. time. Det er derfor et totalt usammenspillet hold, der formentligt kommer til at ligge i bund i første halvdel. Bliver dog en ubehagelig modstander i anden runde. Randers rykker næppe ned.

Hjortshøj-Egå: HEI imponerede stort i første halvdel af rækken i forrige sæson. I returkampene gjorde de hvad de skulle og overlevede. Vi forudser en svær sæson to for århusianerne, men tror de overlever via nedrykningsspil.

Frederikshavn: Sluttede 3.sidst i forrige sæson men overlevede da Mors/Thy 2 vandt deres række i 2.division og der derfor kun var 2 direkte nedrykkere. Det scenarie kan nemt gentage sig igen. Mistede deres to bedste efter sæsonen, men de er mestre i overlevelse.

Køge: Oprykker som bliver spændende at følge. de kan komme til at gøre ondt på mange, men niveauet i bunden af rækken er så godt, at det bliver svært at undgå nedrykning. men de skal tages seriøst.

Stoholm: Sluttede næstsidst i fjor og de bedste spillere fandt grundet nedrykning et nyt sted at spille. HCM's konkurs betød dog at de alligevel blev oppe, og nu manglede man spillere. Det ser ud til at være lykkedes for dem at få samlet et hold i 11.time, men de får det umådeligt svært i bunden.