Det ligner et tidligt topopgør, når Ajax gæster Tønderhal 2.

Foto: Flemming Andersen/TMT

Søndag klokken 15:00 er der topbrag, når to hold med en erklæret målsætning om top tre mødes. Det er ligeledes to hold der har skiftet halvdelen af truppen ud, så det skal blive spændende, hvem der er mest klar til sæsonstart. For begge hold er det af stor betydning at få en god start, så der er stor forventning om en hed affære i hallen.

Da TM Tønder spillede de to oprykningskampe mod Nordsjælland, spillede Ajax om overlevelse i den anden ende af rækken, da de til trods for et godt hold var sluttet 4.sidst. De overlevede med nød og næppe, mod HEI. Sæsonen efter gik det meget bedre og Ajax sluttede som nummer 5.

I forrige sæson blev det så til en 8.plads, men Ajax har op til denne sæson fået flere penge i kassen og har hentet godt med nye rutinerede spillere, og det skal blive spændende om Torben Nielsen kan få det til at fungere denne gang.

For TM Tønder er det super vigtigt at få godt startet. Efter den svære kamp mod Ajax, venter mere overkommelige opgaver, som Køge, HEI, Randers og Otterup, inden 6.runde byder på Fredericia på udebane. Kan vi stå med 10 point når vi kører til Fredericia, så venter der virkelig et brag der, men det kræver både held, dygtighed og parathed, hver gang.

Truppen ser godt ud, alle træner med, og så håber vi at Felix' skulder holder, da vi ellers er lidt tyndt besat på venstre back. Der er dog andre muligheder, så Jacob Lyck også kan få nogle pauser og det er flittigt prøvet af i testkampene. TM Tønder ser parate og kampklare ud, og mon ikke en fyldt Tønderhal 2 kan give de 10% ekstra der skal til at slå Ajax.

Publikum skal forvente et super hurtigt spillende TMT, men skal også lære at acceptere at der sker fejl på banen, når det går så hurtigt. Det er vigtigt at vi løber med dem, for det kan godt være kernen til succes mod Ajax København.

Ses vi i hallen, søndag klokken 15:00 - Sammen er vi stærke - Vi vasker gulv i A...

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk