TM Tønder imponerede i 55 minutter mod Ajax.

TM Tønder startede sæsonen ud som lyn og torden og midtvejs i 1.halvleg havde Christian Trans og forsvaret, styret af utrættelige Emil Bergholt og Jeppe Jonasson bragt sig foran 8-2. Et hårdt dømt rødt kort til Felix Kasch gav Ajax momentum, og de kom på 8-5, inden TMT, og ikke mindst Ulrik Eggert ihen fik gang i spillet, så stillingen efter 25 minutter var 11-5. De sidste fem minutter af 1.halvleg blev TMT ramt af et totalt udfald og tabte her 0-5, så pausestillingen var 11-10.

Ajax startede med at udligne efter pausen, men TMT gutterne fortsatte bare med at klø på, og hver gang Ajax fik kontakt, scorede vi straks i den anden ende. 18-17 med 17 minutter igen og TMT ramte en god periode og bragte sig på 21-17, men belært af 1.halvleg var intet afgjort. Drengene lod dog ikke Ajax komme tættere på, og fem minutter før tid var kampen tydeligvis afgjort, og en flot 30-24 sejr kunne køres hjem.

Efter kampen var der frustrationer hos en enkelt Ajax spiller, mens TMT og Red Support festede igennem. Hvad disse frustrationer kom af skal være usagt, men der var klasseforskel denne søndag. Ser man bort fra de sidste 5 minutter af 1.halvleg, vinder vi resten af kampen med 11 mål. Det er simpelthen høj klasse.

Det var super vigtig med denne sæsonstart, og på lørdag hedder det udekamp i Køge. Der er vi store favoritter, og må ikke ødelægge denne flotte sæsonstart med at dumme os der. TMT Red Support er naturligvis med i Køge. Vi har 4 pladser ledeige i bussen. Ring til Allan hvis du vil med.