TM Tønder møder oprykker med masser af selvtillid.

Foto: Torben Sjøhart Lund/TMT Red Support.

Den 12.marts 2017 tabte Køge sidst en divisionskamp, hjemme i egen hal, og det til Rødovre der senere rykkede ned i 3.division. I den forgangne sæson vandt Køge alle sine 12 hjemmekampe, og det med en plusmålscore på 105 mål, 8.75 mål pr. kamp. Hele sæsonen blev det til 22 sejre 1 uafgjort og 1 nederlag. Nederlaget var til et af bundholdene, Korsør i næstsidste spillerunde, da oprykningen forlængst var en kendsgerning. Set over hele sæsonen vandt Køge med gennemsnitlige 7.25 mål og rykkede op med et forspring på 11 point.

Et enkelt nederlag har de dog måttet erkende, hjemme i egen hule, da de tabte en pokalkamp mod Nordsjælland, men 23-28 mod et ligahold er alligevel ret imponerende. Derfor må vi konstatere at udekampen i Køge ikke bliver nogen dag på kontoret, men en kamp hvor der skal kæmpes og figtes på samme niveau som mod Ajax i søndags.

I første runde var Køge en tur i Odder, hvor det er rigtigt svært at vinde. Køge førte 10-13 kort før pausen, men blev sat på plads i 2.halvleg. Derfor skal vi forvente at vi kan komme bagud, og skal bruge bredden, så vi har flest kræfter efter pausen.

TM Tønder har vist at når de er der, som i træningskampen mod Fredericia og i søndags mod Ajax, så kan vi slå alle hold i rækken, men bundniveauet er så sandelig også blevet ramt når vi har været favoritter. Vi er favoritter i dag, men vi er ikke store favoritter, mod et sammenspillet Køge, der vil vise sig frem for eget publikum.

TMT Red support vil gøre alt for at hjælpe holdet i Køge. 14 mand tager afsted fra Tønder for at bakke op. Spillerne har sat sig på 18 biletter til familie og venner, så opbakning skal de nok få. Vi bør vinde, men det bliver svære end man umiddelbart tror.