TM Tønder slap fint fra opgøret i Køge

Foto: Torben Sjøhart Lund/TMT Red Support

Et toptændt TMT hold lod ikke Køge få fornemmelsen af point, og viste fra start af hvor skabet skulle stå. Køge kæmpede med at hænge på. Det blev 7-6 til hjemmeholdet, men så tog TMT og bragte sig foran 7-9. Her fik dommerne en lille hjerneblødning og sendte Rolf Ravn ud med et rødt kort. En Køge spiller løb lige ind i forsvaret og kastede sig flot rundt og det fik dommerne til at trække det røde kort. Om han også fik blåt er vi ikke helt klar over, men videobeviserne skal nok frikende ham så han undgår karantæne.

Det betød at Benjamin Holm måtte tage over i forsvaret, mens Ulrik spillede pladsen i angrebet. Det gik rigtigt godt og Ulrik fik scoret nogle finurlige mål. TM Tønder bragte sig foran 14-9, og ved pausen stod der 16-11. Intet tydede på at sejren skulle komme i fare og det kom den heller ikke.

TM Tønder gav en del spilletid til de unge efter pausen. Christian Trans var en levende mur i målet, og Benjamin Holm storspillede i begge ender. Det samme gjorde Emil Bergholt, der synes helt ustoppelig for tiden. Med 18 minutter igen var TMT foran 15-23, og Red Support havde en fest på sidelinien.

19-27 med 7 minutter igen og de unge fik lov at spille resten af kampen. Det udnyttede Køge til at få reduceret til slutstillingen 23-28. En sikker sejr der aldrig var i fare. Vi var for fysisk stærke, og det havde Køge det lidt svært med. Kræfterne slap op.

Emil Bergholt blev topscorer med 10 mål, mens Benjamin Holm, Lasse Boeriths og Lasse Nicolajsen nettede 4 gange hver.