TM Tønder har vist sig værdige som tophold.

Hjemmekampen mod Ajax var, som vi før kampen beskrev det, super vigtig for holdets selvforståelse, og den sejr har givet holdet et skub i den rigtige retning. Det farlige var nu om man så gik hen og undervurderede Køge, men her viste holdet sig som et sandt tophold og gik super koncentreret ind til opgaven, og det skal holdet også gøre i de næste 24 kampe, uanset hvem modstanderen er.

Det var fantastisk at se et så koncentreret hold, der løste opgaven i Køge til UG, på en dag hvor kollektivet sejrede. Jo vist viste Christian Trans og Emil Bergolt deres enorme kvaliteter, men der skal stå et stærkt forsvar foran keeperen og nogen skal smide boldene ind til stregspilleren og her lykkedes kollektivet i den grad.

Rigtig godt var det at se de mange unge, der især efter pausen fik chancen. Ja allerede før pausen så vi en Jacob Lyck tage chancen. Han spillede rigtig godt og fik lagt et par flotte assist og scorede et mål på en contra han selv skabte. Det kniber lidt med afslutningerne i det etablerede angreb, men det kommer når han vænner sig til springet fra tredie til første division.

Benjamin Holm var også en af dem der virkelig fik vist sig frem, i begge ender af banen, og så viste Thomas Clausen at han godt kan spille på backpladsen, de sidste 10 minutter. Niklas Simonsen spillede de sidste 8 minutter og præsterede 3-4 redninger på et tidspunkt hvor holdet havde sluppet gashåndtaget. Unge Keller gør det fint i forsvaret og skal nok komme i gang i den anden ende, men Bergholt nupper naturligvis det meste af spilletiden der.

Før sæsonstart gav vi et bud på hvordan holdene ville klare sig. Det kan du se her. Indtil videre har Ajax nok skuffet mest, men de har også haft et svært program, så de skal nok komme. Skive ser vi som tophold, og det har de levet op til. Fredericia ser ud til at undervurdere deres modstandere, men har Stoklund til at vinde kampene for dem. Ham er de ret afhængige af. Randers har virkelig overrasket. de har et godt hold, men burde slet ikke være sammenspillet, så stor respekt til dem.

Næste opgave for TMT er de glade amatører fra HEI. Endnu engang skal vi bevise at vi tager alle seriøst, og det tror jeg helt bestemt  at holdet gør. Det har de jo allerede bevist. SAMMEN ER VI STÆRKE.