Felix Kasch fik vist sig frem for hjemmepublikum.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

HEI havde forberedt sig hjemmefra, sådan så det i hvert fald ud. Der skulle køres lange angreb og tempoet skulle tages ud af kampen, ud af TMT. Og det lykkedes de langt hen af vejen rigtigt godt med og der skulle gå hele 14 minutter inden TMT kunne bringe sig foran, da Lasse Nicolajsen med sit andet mål bragte os foran 6-5.

HEI har den tidligere U-verdensmester Nicolaj Schytt Nielsen, med en fortid i Århus Håndbold og Randers HH, og ham havde vi vort besvær med. Han scorede næsten efter behag og sørgede for at HEI konstant hang på. Med 5 minutter til pause var stillingen 11-11 og Nicolaj Scytt fik en pause. Det udnyttede TMT og kunne gå til pause foran 15-13.

HEI havde gennem hele første halvleg skullet arbejde hårdt for at komme til afslutninger, og det var forventet at de måtte køre trætte. Dog ikke fra start, og efter 33,33 var stillingen 18-16 til TMT. De næste 5 minutter var dog katastrofale for gæsterne. TMT stod godt i forsvaret og HEI mistede 4 gange bolden og TMT løb kontra. Så stod der 22-16 og TMT tillod aldrig gæsterne at komme tilbage i kampen, der sluttede 29-25.

Lasse Nicolajsen og Felix Kasch blev topscorer med 6 mål hver. De fik begge vist sig frem for de små 600 medlevende tilskuere i Tønderhal 2. Kampen blev styret fint af et dommerpar, der kan være tilfredse med deres indsats efter en god præstation. På lørdag går turen til Randers HH, hvor den 4.sejr på stribe skal jagtes.