Randers HH bliver en lidt svære opgave en de to seneste modstandere.

Efter en flot indsats mod Ajax i første runde, har TMT slået Køge og HEI i de seneste to kampe, uden at nå helt op på samme niveau som i Ajax kampen. I de to seneste kampe har holdet gjort hvad der skulle til, og har så rutineret kørt sikre sejre hjem. Det skal holdet bestemt have ros for, men nu venter en rigtig svær opgave.

Randers HH var tæt på lukning i foråret, hvilket betød at man måtte afskede cheftræner Jan Paulsen da de afgørende kampe om oprykning til ligaen skulle spilles. Spillere forlod klubben i en lind strøm og efter sommerferien stod man tilbage med to trænere og tre spillere. Holdet var dog stadig lukningstruede og kunne ikke bruge sommerferien på at handle nye spillere før man vidste om man var købt eller solgt.

Heldigvis synes klubben reddet nu, men der gik rigtig lang tid, faktisk tæt på sæsonstart, før man havde fået samlet et hold. Det skal så til gengæld siges at det er nogen rigtig fine spillere der er havnet i Randers, men de fungerer kun som induvidealister, ikke som hold, hvilket kan ses at Randers er det hold der har lukket flest mål ind. Tilmed er cheftræner Jacob Vestergaard smuttet efter to kampe.

Man skal dog ikke tage fejl af Randers, der i første runde leverede denne sæsons, vel nok eneste overraskelse, da de slog Otterup på udebane med 29-25. I runde to havde de Fredericia hjemme og her førte Randers 31-29 med seks minutter igen, men tabte 32-34. I forrige runde var der dømt svær udebane i Odder. Et udfald i 2.halvleg på 7 minutter gjorde 22-21 til 29-21 og Randers tabte klart.

TM Tønder skal finde niveauet fra Ajaxkampen hvis der skal to point med hjem fra Randers, for første gang nogen sinde. Randers vil få udfald, da de endnu ikke er sammenspillet og kan holdet forstå at udnytte disse perioder, så skal det nok lykkes.

TMT Red Support vil som altid være til stede, og selv om vi ikke er så mange som vi plejer at være, skal vi nok sørge for at spillerne får den opbakning de fortjener. SAMMEN ER VI STÆRKE, og sammen skal vi fortsætte den gode stime som vores fantastiske hold er inde i.