TM Tønder satte Randers på plads

Blot 350 tilskuere havde fundet vej til den flotte og store hal i Randers, heriblandt 11 fra TMT Red Support. De der normalt er mest tydelige at høre var ikke med, ja faktisk var kun en af vore normale trommedaskere med. En vaskeægte Red supporter ofrer sig jo gerne for holdet, så Kim L kom ikke til at stå alene, da Mie hamrede løs i den anden medbragte stortromme. De to gjorde det bare rigtigt godt.

Det var lidt usikkert hvor gode Randers ville være, da de har nogle rigtig dygtige inuvidealister, men Torben Sørensen havde sat holdet helt perfekt op til kampen, de var bare klar fra start. Med en fysik som Randers slet ikke kunne matche, bragte TMT sig foran 8-4 efter godt 10 minutter. Og TMT drengene stoppede slet ikke der. På under 9 minutter blev 9-6 til 16-7. Randers har lukket flest mål ind af alle i rækken og det usikre Randers forsvar var ren guf for især Lasse Boeriths og Felix Kasch. 18-11 ved pausen var fuldt fortjent.

Og troede man at TMT drengene ville sætte den på autopilot, så troede man forkert. Torben Sørensen sendte et stadig tændt hold ind til anden halvleg. Efter 12 minutter stod der 28-15. Herfra gik holdet et gear ned og flere af de unge spillere kom på banen, og kampen sluttede med en fuldt fortjent sejr på 37-27.

Efter kampen sagde Randes træner Jeppe Knudsen til Randers Amtsavis: - Der var klasseforskel i dag. De dækker hundrede gange bedre op end os i dag, og vi har ikke redskaberne angrebsmæssigt. Mine spillere kæmper, men der var kvalitetsforskel på mange positioner, og det må vi bare se i øjnene. Vi investerede for lidt mod målet og savnede Frederik Skoda.

Målscorer for TM Tønder:

Lasse Hamann-Boeriths 10

Felix Kasch 7

Emil Bergholt 5

Thomas Clausen 3

Lasse Nikolajsen 3

Hans Asmussen 2

Jeppe Jonasson 2

Ulrik Eggert 2

Jesper Redlefsen 1

Rolf Ravn 1

 

 

 

 

 

 

 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk