Torben Sørensen glæder sig over sæsonstarten, men .......

Foto: Flemming Andersen.

TM Tønder har leveret en perfekt sæsonstart med fire sejre i fire kampe. Det har Skive, TSØ og Fredericia også gjort, mens HØJ har smidt et enkelt point og Odder har vundet tre af tre. Fælles for alle er dog at de ikke rigtigt er blevet udfordret endnu. Fire af dem har mødt Ajax som den sværeste udfordring, og ellers har det stået på opgør mod de forventede bundhold.

Derfor skal vi passe på at euforien ikke tager overhånd og tage en kamp af gangen, og det er netop det, cheftræner Torben Sørensen har fokus på. Efter den flotte sejr i Randers siger Torben til Der nordschleswiger:

Vi mangler stadig at spille 22 kampe. Vi hjælper ikke os selv ved at kigge to kampe frem. Målet er at vinde den næste kamp. Selvfølgelig glæder vi os over sæsonstarten med det helt nye hold. Nogle ting er gået hurtigere end vi havde regnet med, også fordi spillerne har kæmpet for det. Jeg kan mærke på spillerne at de hele tiden vil forbedre sig.

Rent statistisk har TMT scoret næstflest mål (31 pr kamp), kun overgået af Skive. Vi har lukket knap 24 mål ind pr.kamp, hvilket kun overgåes af Fredericia og TSØ, der begge ligger på ca.23 mål pr. kamp.