Hvis TM Tønder skal være med helt fremme, SKAL Otterup besejres.

Foto: Kim Møller

TM Tønder har imponeret os i de første fire kampe. De har gjort nok til at vinde alle fire kampe, endog ret overbevisende, og der har været overskud til at give spilletid til alle, da spændingen har været taget ud af kampene i god tid. Derfor tyder det på at holdet med den rette indstilling som de har vist i de første fire kampe, ikke dummer sig mod midt og bundholdene.

Men bolden er rund og alt kan ske. Otterup tabte noget overraskende i første runde, hjemme i egen hule til Randers HH. Efterfølgende vandt de som ventet i Stoholm og lige så ventet var det at de tabte til de tidligere TMT helte fra Fredericia, der vandt en klar sejr, selvom cifrene kun sagde 29-24. Otterups sidste hjemmekamp mod Odder blev udsat grundet noget brand i hallen.

Otterup er et enormt sammenspillet hold der ikke rigtigt har skiftet ud op til denne sæson. De to point de har nu må være en lille smule skuffende og man må forvente et sultent fynsk hold i Tønderhal 2 på søndag. I en træningskamp op til sæsonen bed de godt fra sig i Bredebrohallen mod TMT. Faktisk førte de 14-17 ved pausen inden et toptændt TMT vandt anden halvleg med 9 mål, og dermed kampen med 33-27.

TM Tønder er klare favoritter på søndag. Et kig på stillingen afslører at det er sådan det er, men Otterup er et hold der kæmper for sagen i alle 60 minutter og bare venter på at modstanderne undervurderer dem, og så slår de til. Et rigtigt farligt hold, såTMT skal være topmotiverede hele kampen. Er de det, så bliver begge point i Tønder.

Det er på høje tid at Tønderhal 2 bliver fyldt helt op. Vi håber at rigtig mange vil komme i hallen på søndag klokken 15:00 og give spillerne den opbakning de fortjener. Det er to hold der står godt i forsvaret, har god fysik, og begge hold vil gerne løbe og spille i højt tempo. Der kan derfor forventes en rigtig underholdende kamp, sikkert også med nogle tekniske fejl, men dem bliver der heldigvis færre og færre af for TMT.

Ses vi søndag klokken 15:00? - Selvfølgelig gør vi det - Sammen Er Vi Stærke - Vi er stolte, vi er fra Tønder af!