TM Tønder fortsatte den gode stime mod Otterup

Foto: Torben Sjøhart Lund

Otterup scorede det første mål, men så var det også slut med venligheden. TM Tønder viste straks at de ikke tager nogen opgave for givet og især Lasse Hamann-Boeriths viste stor klasse og med bl.a. 3 mål fra ham bragte TM Tønder sig foran med 5-2. Otterup er dog ikke et hold der giver op, men uanset hvad de gjorde, så havde TMT hele tiden et modsvar og bevarede føringen.

I det hele taget skal holdet roses for så hurtigt at have fundet sammen og kampen mod Otterup var en kæmpe holdindsats. F.eks.da Ulrik Eggert scorede til 7-4 efter nogle lynhurtige kombinationer der gav ham masser af plads. Andre gange skulle der bare tomandsaftaler til. Otterup hang fint på til 13-11, men to mål af Boeriths punkterede spændeingen. Flotte redninger af Christian Trans blev også afgørende for en pausestilling på 16-12.

Efter pausen var det især Felix Kasch og Emil Bergholt der punkterede spændingen. De scorede hver tre gange i de første 7:33 og så var stillingen 24-16. TMT fortsatte bare derudad og da Jesper Redlefsen efter 48 minutter smadrede en bold op i det lange hjørne fra relativ spids vinkel, kunne TMT Red support begynde på festsangene. Stillingen var her 30-21 og der var masser af spilletid til de unge efter pausen. Stor ros til træner Sørensen, men også til de unge der leverede varen. 

Otterup kunne simpelthen ikke finde løsninger efter pausen. De virkede mere og mere trætte og afslutningerne manglede ofte kvalitet. Dette fordi TM Tønder virkelig pumpede dem for kræfter og fordi TM tønders reserver bare er bedre end Otterups. Kampen sluttede med en velfortjent sejr på 36-28.

Vi er stolte vi er fra Tønder af, ja vi er så. 

Sammen med to fantastiske sponsorer sender vi jer gratis til Fredericia på søndag. Mere om det i løbet af mandagen. Ses vi, det tror vi bestemt.