TMT Red Support inviterer 70 med på gratis udebanetur

Sammen med nogle af vore fantastiske sponsorer, Volkswagen Tønder, Sæd Auto og Kreditbanken, samt El-centrum Tønder kan vi invitere på gratis tur til Fredricia på søndag, samt lidt godt til halsen oveni. Volkswagen Tønder betaler for bussen, mens både Kreditbanken og El-Centrum giver en kasse øl og en kasse vand til turen. Bliver der behov for mere stiller Sæd Auto en 14 personers bus med en kasse øl til rådighed.(her kan man sige at vi lever op til vores slogan i TMT). Samtidig er der fri entre i T.Hansen Arena.

I de første fem kampe har spillerne styret for vildt på de 20 x 40 meter, og samtidig har vi (Red Support) lige så flot styret begivenhedernes gang uden for banen. Nu skal vi også have kontrollen over T.Hansen Arena, og det tænker vi også at vi vil få.

Holdet har brug for al den støtte de kan få, så derfor skal bussen/busserne fyldes til bristepunket. De første mere end 40 pladser er revet væk, så det er med at få sig tilmeldt før det er for sent. Med en fyldt bus eller to og de ca. 100-150 som vi forventer selv kører vil vi komme til at fylde godt i hallen, og ikke mindst få kontrollen over den, så spillerne kan få den opbakning der får dem til at præstere på deres absolut maksimale.

Meld dig hos Allan på tlf. 51 29 33 50 (Helst på sms da han har travlt på arbejde).

Pladserne i bussen/busserne bliver udleveret efter først til mølle og det er overhovedet ikke noget krav at man skal være medlem af TMT Red Support.

SAMMEN ER VI STÆRKE og sammen skal vi til Fredericia og hente de to point. YES WE CAN.