Det er ingen gratis kamp i Fredericia.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

TMT Red Support er sammen med de fantastiske samarbejdspartnere, Volkswagen Tønder, Sæd Auto, Kreditbanken Tønder og Elcentrum klar til afrejse, retning Fredericia. En stopfyldt 59 personers bus og en 14 personers bus kører søndag klokken 15:25 mod nordøst, og der er stadi 5 - 6 ledige pladser i den lille bus.

Vi skal møde et Fredericiahold hvor induvidealisterne fylder mere end selve holdet. Med 27 mål, heraf en del på straffekast er Kristian Stoklund holdet topscorer. En anden profil er højrefløjen Kasper Young, der har scoret 20 gange. Holdets bedste mand er dog klart deres keeper, Jimmi Andersen, der ofte præsterer mirakler mellem stængerne.

Hos TM Tønder er holdet meget mere i fokus. Vi fungerer langt bedre som hold, men der er også plads til induvidealisterne. Her (også her) har cheftræner Torben Sørensen gjort et fantastisk arbejde på kort tid. Fredericias styrke er deres store bredde med dygtige reserver på bænken, mens TM Tønder har et langt højere bundniveau og et bedre forsvar.

Rammer begge hold deres topniveau, så bliver det en forrygende kamp. Også på lægterne vil der være en fantastisk stemning, formentlig allerede inden kampen starter, når to af landets allerfedeste fanklubber skal forsøge at tage styringen i THansen Arena. Det hold der tager styringen på banen vil formentlig få den bedste opbakning. Glem alt om at en udebanekamp i Fredericia er en gratis kamp. Der er kun en ting der tæller. 2 point med hjem i bussen.

TMT red Support sender altså omkring 70 mand til Fredericia. Vi håber og tror på at dobbelt så mange kører selv. Det bliver vildt, vi skal stå sammen, og husk nu at få en rød trøje på, så udebaneblokken kan blive knaldrød. SAMMEN ER VI STÆRKE.