Alt presset ligger på Fredericia før aftenens kamp.

TMT Red Support sender 70 fans afsted mod Fredericia i eftermiddag. Desuden vil en strøm af privatbiler køre i samme retning, og Tønder er dermed klar til at indtage deres nye arena.

Fredericia er favoritter, også selv om deres cheftræner Jesper Houmark prøver at løbe fra favoritværdigheden. Danske Spil giver odds: 1,55 for hjemmesejr, mens TMT sejr giver odds:2,90. Det siger jo nærmest alt om favoritværdighed. Se odds her.

Alt presset er dog på Fredericia inden dagens kamp. TM Tønder kan, hvis vi skulle gå hen og tabe, læne sig tilbage og sige at det var en kamp man godt kunne tåle at tabe i bestræbelserne på at nå målsætningen om top 3. Skulle Fredericia gå hen og tabe, så skal der rodes dybt i skuffen af undskyldninger. Man skal ud og have kigget på hvad der gik galt, og skal nok ikke lige læse lokalaviser de første par dage.

TMT Red Support ser alligevel ikke aftenens kamp som sæsonens sværeste opgave. Lige netop disse ord lyder måske umiddelbart lidt dumt, men man ved hvad Fredericia kan, de spiller deres spil og kommer ikke med de store overraskelser. Umiddelbart ser en udekamp i Maribo mere besværlig ud. Men lykkes Fredericia med deres ting, er de favoritter mod alle, også mod TM Tønder.

En ting er dog sikkert. TMT Red Support bakker op. I Fredericia, i Maribo og alle andre steder. I aften får holdet bestemt sæsonens bedste udebane opbakning. Det skal nok blive en fed kamp.

SAMMEN ER VI STÆRKE.