Der var overraskende stille i bussen hjem.

Foto: Flemming Andersen.

Det var en forrygende tur vi havde til Fredericia i søndags. Vi skulle afsted fra Tønderhallerne klokken 15:25, men allerede klokken 15:00 var der røde TMT trøjer over alt på parkeringspladsen bag hal 2. De to busser med henholdsvis 59 og 14 siddepladser var fyldt til bristepunktet, der var simpelthen ikke plads til flere.

Afsted mod Fredericia gik det og de gratis øl og vand blev delt rundt. Tipses skulle der også, og man mærkede en stor tro på TM Tønder sejr, mens der også var en del tips på uafgjort. Et pitstop blev det også til, da vi lige tog 10 minutter på Hylkedal, og så var vi ellers klar til at indtage THansen Arena.

Og hold da op hvor var vi mange der holdt med TMT. De var over alt. Vore fantastiske fans fik hurtigt det lydmæssige overtag, og alle vore medrejsende fans deltog i opbakningen. Der blev råbt navne ved scoringer og der blev råbt Christian og senere Niklas ved samtlige redninger, ja også når hjemmeholdets spillere tyrede bolde fire meter over mål.

Da Felix så sendte den sidste bold i mål, eksploderede det hele. Jubelscenerne var magiske og vil stå i erindring i mange år. Det mindede i den grad om jublen i Nordsjælland for 2½ år siden. Vi brugte den sidste energi vi havde på denne jubel, men var nu alligevel skråsikre på at det ville blive en vild tur hjem.

Tilbage i busserne var der masser af glade supportere, da vi forlod Fredericia. Festen kunne begynde, men ret overraskende blev der hurtigt ret stille. Folk sad og småsnakkede og humøret var højt, men folk var dødtrætte efter at have givet holdet en historisk opbakning. Vi kørte lige hjem, men da vi var kommet gennem Abild, brød folk pludselig ud i en TMT sang. Vi var glade men trætte, da vi kunne forlade Tønderhallerne klokken 21:45. Forude lå mandag morgen, hverdagene rammer pludselig.

Endnu engang tusind tak til alle. SAMMEN ER VI STÆRKE.