Allan er en travlt mand med styr på tingene.

Endnu engang har vi kastet os over en fra vores bestyrelse. Allan Mattesen Jacobsen, der er kasserer for TMT Red Support. Vi kan her fortælle at Allan har total styr på regnskaberne til mindste detalje, men prøv at læse med her, hvad Allan egentlig alt laver.

Start med at fortælle hvilke udvalg/bestyrelser der har noget med TMT at gøre som du sidder i, og hvad din rolle er.

Formand for TM Tønders støtteforening. TM Tønders støtteforening har til formål at hjælpe TM Tønder økonomisk og at yde praktisk bistand i forbindelse med afvikling af hjemmekampe.
Konkret forsøger jeg at sælge støttebeviser og målaktier, hvor man kan være med fra 250 DKK per år (pengene går direkte til TM Tønder håndbold) Jeg hjælper også engang imellem med at sætte borde og stole op i multisale, hvor erhvervsklubben mødes før kampene. (Madholdet forsætter efter os med at dække bordene) Konkret hjælper vores lille forening også med at sælge merchandise og diverse lodsedler og spil i forbindelse med hjemmekampene. Udover hjælp til hjemmekampene ønsker vi også at TM Tønder er synlig i kommunen. Derfor var vi blandt andet til stede i gågaden under ”Open ny night” I denne bestyrelse vil jeg gerne sende et stort tak til økonomiansvarlig Hans Diedrichsen & sekretær Thorning Eriksen der gør formandsposten til en overskuelig post.

TMTs Red Supports repræsentant i erhvervsklubbens bestyrelse: TM Tønders erhvervsklub nedsatte sidste år en bestyrelse for erhvervsklub, hvor der ifølge vedtægterne skulle vælges en repræsentant fra TMT Red Support. Jeg meldte mig og håber jeg kan bidrage med et par gode idéer til bestyrelsen.

Fortæl hvad du laver for Red Support.

Selv om jeg har et par bestyrelsesposter for TM Tønder, så skal der ikke herske tvivl om at bestyrelsesposten (og kasserposten) for TMT Red Support er den post jeg går mest op i. Har siddet som bestyrelsessuppleant fra 2010-12, som bestyrelsesmedlem fra 2012-13 og som kasserer siden 2013.
Den vigtigste opgave er jo at holde styr på regnskabet og holde bestyrelsen opdateret. Regnskabet bliver opdateret rimeligt ofte, så vi hele tiden kan holde øje med hvor mange penge der er til resten af sæsonen.
Jeg tager imod tilmeldinger og betalinger til udebanekampe.
Kontingentopkrævning af 180 medlemmer (og nye medlemmer) tager også lidt tid, men heldigvis er medlemmerne flinke til at betale ind på kontoen og MobilePay inden jeg går på sommerferie, så kan jeg gå på sommerferie med god samvittighed.
Vi vil gerne have at alle vores medlemmer har økonomisk mulighed for at komme med til udebanekampene. Derfor har vi arbejdet for at få flere sponsorer, hvilket er lykkedes meget godt. Jeg er meget glad for den støtte vi får blandt sponsorerne. Husk at støtte vores og TM Tønders sponsorer. Jeg vil godt understrege at hele bestyrelsen er med til at søge sponsorer, det handler om at vi alle sammen er gode til at bruge vores netværk. Jeg er sponsoransvarlig, så jeg skal sørge for at sende regninger ud og skal sørge for at informere bestyrelsen om at nu skal de igen ansøge deres sponsor om at genforhandle sponsoratet.
Jeg sender sms ud til medlemmer omkring vores udebanekampe, tilbud om andre sportskampe (f.eks champions league i Flensborg, ishockey, champions league final 4 i Köln, håndboldslandskampe (blandt andet VM i Herning i 2019) vores julefrokoster og andre sociale ture. Medlemmer af TMT Red Support får mange gode tilbud, blandt andet skal nogle medlemmer på en juletur til Berlin (selvfølgelig er vi hjemme til TMTs kampe igen, vi vil ikke gå glip af nogle kampe)
Under udebane kampe laver jeg live score på TMT Red Supports Facebookside, når TM Tønder scorer (jeg vil også gerne selv se noget af kampene)
Jeg henter bustilbud hjem fra vores sponsor Agerskov Turistfart og reserverer minibusser hos vores sponsor Sæd Autoservice, når vi selv kører til udebanekampene en gang imellem. Jeg kan godt lide at køre bil, så tager også chauffør tjansen engang i mellem i 9 personers bussen.
Ja – der går en del tid med at arbejde frivillig for TMT Red Support, dog er det meget fleksibelt, så jeg kan lave arbejdet, når jeg har tid og lyst og når kalenderen passer.

Hvorfor er det så fedt at være Red Supporter?

Sammen er vi stærke. Det er fedt at være Red Supporter fordi du møder mange mennesker som virkelig brænder for håndbolden og for at Tønder Kommune er kendt for at have en god håndbold klub med en kanon fanklub. Du møder mange forskellige mennesker i alle aldersgrupper og brancher. 

Hvad synes du om holdets præstation indtil nu

6 kampe og 6 sejre – så kan man vist kun være tilfreds. Jeg havde forventet lidt udfald her i starten, hvor vi måske kunne tabe til en modstander vi ikke skulle have tabt til. Det er altså meget imponerende. Specielt imponerende er det at man skulle spille en ny bagkæde sammen. (De spiller allerede nu som om har spillet sammen i 2 eller 3 sæsoner) Det er over hele banen vi ser stærke ud, dejligt at se de nye spillere byde ind. Niklas Simonsen i målet, Jeppe Jonassen i forsvaret og Lasse Nikolajsen i forsvaret samt den nye bagkæde

Hvem er din yndligspiller hos TMT, og hvorfor?

Hele holdet er stjernen. Det er så fedt at når enkelte spillere har en offday, så står der bare en ny spiller klar. Jeg elsker dog spillere der har attitude på banen, så en Emil Bergholt er altid en fornøjelse på banen – også en fornøjelse at se Jeppe Jonassen tage sig kærligt af modstanderholdet i midterforsvaret. Man kan jo blive ved – alle gør det godt.

Hvor i tabellen ligger TMT når sæsonen er slut?

Jeg blev så glad da jeg så holdet i den første træningskamp før sæsonstart. Et hold der bare kæmper hårdt hele kampen igennem. Før sæsonen ville jeg sige top 3, men nu mener jeg at holdet ender som nummer 1 eller 2 i tabellen.