TM Tønder sled Odder op i Tønderhal 2.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

Det gik ikke specieltr stærkt i starten. 1-1 efter 7 minutter og da odder så bragte sig foran 2-1 måtte Torben Sørensen tage timeout. Begge holds keepere havde fået en flot start. Timeout'en hjalp og otte minutter senere stod der 7-7. Odder spillede i en periode vores forsvar helt skæv og havde nemt ved at komme til frie chancer, dog svarede TMT prompte igen. Odder kom foran 8-10, men så tog forsvaret og ikke mindst Christian Trans fat, og med 4 mål i træk bragte TMT sig foran 12-10. Ved pausen stod der 12-12.

Efter pausen skiftedes holdene til at føre og efter 13 minutter stod der 18-18. TM Tønder arbejdede hele tiden benhårdt og det virkede som var det et spørgsmål om tid før Odder ville knække. Efter 49 minutter stod der 22-21 til TMT og Odder virkede trætte. Christian Trans der gennem hele kampen havde haft et fint tag på Odders skytter, pillede nu fuldstændigt glansen af dem, og med fire mål i træk bragte TMT sig foran 26-21 med fem minutter igen. Det hele sluttede 29-23 mod et stærkt hold fra Odder, så længe kræfterne rakte.

Gennem det meste af 2.halvleg lød der taktfast Christian, Christian, Christian fra balkonen med Red Supports tilhængere, hver gang han tog en bold, og redninger var der masser af fra Christian. Det hele krydret med Niklas Simonsen der kom ind fra bænken og tog to straffekast.

En flot arbejdsindsats fra hele holdet, der viser at når man rammer en mindre god dag, så har man i hvert fald viljen til at ville vinde. Med den vinderinstinkt kommer man langt, og vinder i sidste ende velfortjent over Odder i en kamp med 12 udvisninger og 13 straffekast.