TM Tønder får flot opbakning i Stoholm.

Foto: Flemming Andersen

TM Tønder spiller forrygende for tiden, og når de lørdag den 3.november møder pointløse Stoholm på udebane bliver det igen med en flot opbakning på lægterne. Således har vi bestilt en stor bus, som allerede er halvt opfyldt.

Rent geografisk ligger Stoholm i trekanten mellem Holstebro, Skive og Viborg. Turen er ikke længere end en tur til Randers. Kampen spilles klokken 17:00 og vi vil være hjemme igen klokken ca.22:00. Så man kan sagtens nå at få sin nattesøvn inden weekendens sidste dag kalder.

TMT Red Support prøver som noget nyt, et socialt arrangement efter kampen. Således inviterer vi på aftensmad i Restaurant Liva (Buffet) efter kampen. Det vil sige at du får turen i den store bus, entre (som på dagen er gratis), samt aftensmad for den nette pris af 150 kroner. Indbetaler du 30 kroner ekstra, har du samtid bestilt en stor sandwich til turen.

Kontakt vores kasserer Allan M. Jacobsen hvis du vil med til Stoholm. Allan kan kontaktes på telefon/sms: 51 29 33 50 eller på mail: allan@mattesen.eu. Beløbet til turen kan indbetales til vores konto i Kreditbanken på kontonummer: 7933-1002695 eller Mobilepay: 56146 (TMT Red Support).

Nok er vi klare favoritter, men hjemme i egen rede tabte Stoholm kun 18-22 til Odder og 18-23 til Fredericia. Der bliver altså brug for os, den 8.mand, til hele tiden at motivere vore spillere til at give den gas. Vi SKAL have to point med hjem fra Stoholm.