Den kamp SKAL vindes


TMT Red Support bakker op med 25 mand i Stoholm.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

Et kig i tabellen afslører ganske klart at TM Tønder er kæmpe favoritter i lørdagens kamp i Stoholm. Hjemmeholdet har stadig ikke fået point på kontoen, mens vi fra TMT har hevet hjem hvad der var af point, rub og stub. Så naturligvis er TMT kæmpe favoritter, men ingen kampe er vundet før de er spillet.

Et eksempel fra de glade firsere (og den kommer helt fra hukommelsen, så ret os endelig), men som vi husker, så var Fredericia KFUM efter at have domineret dansk håndbold i en årrække rykket ned i den næstbedste række. Samme år var Tønder SF rykket op. Begge hold rykkede hurtigt retur til hvor de kom fra, men TSF vandt to kampe det år, begge mod topholdet Fredericia. Det er bare et eksempel på at ingen kamp er vundet på forhånd.

Et andet eksempel er sæson 13/14. Svendborg vandt 4 kampe og rykkede stensikkert ned i 2.division. To af sejrene var mod TM Tønder, der da sæsonen var slut, manglede tre point for at nå i oprykningspillet. Det er to eksempler på at man aldrig må tage for givet at man vinder en kamp.

Stoholm rykkede jo egentligt ned i forrige sæson, og mange spillere fandt andre steder at fortsætte karrieren. HCM's konkurs gjorde dog at Stoholm alligevel ikke rykkede ned, og det tog lang tid inden man fik sammensat en trup. Men selvom Stoholm måske ikke har fået point endnu, så kan man ikke tage fra dem at de kæmper som vilde løver, og på et eller andet tidspunkt får de altså point. Vi skal så bare sørge for at det ikke bliver mod os.

Andre har allerede vist at hvis man ikke er der, kan det være svært nok i Stoholm. Fredericia måtte arbejde hårdt for at hente en 18-23 sejr, og det samme måtte Odder der vandt 18-22. TM Tønder skal med andre ord vise, at de endnu engang ikke overlader noget til tilfældighederne, og allerede tidligt i kampen viser forskellen mellem top og bund.

TMT Red Support vil naturligvis være med på sidelinien, da ca. 25 mand drager afsted mod Stoholm for at bakke op. Vi ved at dette hold går super motiveret ind til hver opgave, det har de jo bevist. Så vi er fortrøstningsfulde. Stoholm har hidtil haft mellem 150 og 180 tilskuere til hjemmekampene, så det bliver nok noget i den stil igen, selvom det er topholdet der kommer. Vi giver den gas i Stoholm, Sammen er vi stærke.