Red Support vil hjælpe U-18 drenge.


Hjælp os med at bakke drengene op mod Bendixens tropper.

TM Tønders U-18 drenge spiller i denne sæson 1.division, og efter fire kampe er de stadig ubesejrede. To kampe er vundet, mens to andre er endt uafgjort, og det er noget vi har lagt mærke til hos TMT Red Support.

Onsdag aften spillede holdet hjemme mod HC midtjylland, et fysisk stærkt hold med en del flere kilo på kroppen end TMT drengene. Drengene lod sig dog ikke skræmme og løb og løb med midtjyderne, ligesom bredden blev brugt rigtigt flot. HCM måtte bruge rigtig meget krudt på returløb mod et TMT hold der er rigtig dygtige i første bølge contra, og de sidste 10 minutter slap kræfterne op, og TMT vandt 27-23.

Holdet minder rigtig meget om vore første herrer. Masser af energi, fight og tro på egne evner, og på søndag skal de have den opbakning de har gjort sig fortjent til. For på søndag spiller drengene mod ingen ringere end Mark Bendixens tropper fra UH Esbjerg. TMT vandt det omvendte opgør, mens Esbjerg i sidste uge sendte os ud af pokalen, så der er meget på spil på søndag, hvor TMT med en sejr kan lægge stor afstand til nedrykningstregen.

Så derfor alle håndboldfans og Red supportere, håber vi at se så mange af jer i hal 2 klokken 14:00 på søndag. sammen skal vi skabe en ramme som drengene vil huske. Det er TMT's kommende stjerner og vi håber virkelig på stor opbakning. Er vi folk nok, giver vi den gas på trommerne.

SAMMEN ER VI STÆRKE.