Stensikker sejr i Skive


TM Tønder havde ingen problemer med Skive.

TM Tønder var sygdomsramt i Skive, og især Emil Bergholt var rigtig skidt. Det var dog svært at se på hans præstationer især i 1.halvleg. Christian Trans stod fremragende, det samme gjorde forsvaret, flot styret af Jeppe Jonasson og efter ni minutter havde TMT bragt sig foran 4-8. Skive var på alle måder blevet løst og det lignede allerede her en sikker sejr. TM Tønder bevarede føringen i en 1.halvleg med masser af tempo, og ved pausen stod der 13-19.

TM Tønder fortsatte ufortrødent efter pausen, hvor Skive direkte blev udstillet. 17-28 efter 38 minutter og lidt senere 20-32 med 15 minutter igen. Koncentrationen slap lidt op og holdet tog nogle forkerte beslutninger. Der viste Skive at de er et rigtigt godt hold og reducerede til 26-33. Der var dog aldrig tvivl om sejren og TMT cruisede en sikker sejr hjem på 32-37.

I dag viste TM Tønder igen, hvilket stof de er bygget af. Holdet var i fuldstændig kontrol og har med 9 sejre i 9 kampe og med flotte udesejre i både Fredericia og Skive slået en tyk streg under, at de er rækkens klart bedste hold.