Flot opbakning i Skive.


TM Tønder fik endnu engang en flot udebane opbakning.

Vi gjorde hvad vi kunne for at fylde den store bus op til udekampen i Skive. Desværre blev det kun til 20 tilmeldinger, da flere af de faste støtter af forskellige årsager ikke kunne deltage. Et enkelt afbud kom der på kampdagen, og det endda fra en af vore faste trommedaskere. Da både formanden og næstformanden, der er de to vildeste på trommerne ikke var med, måtte b-holdet i gang, og det gik rigtigt fint, dog ikke lige så øredøvende som sædvanligt.

Det skulle vise sig at vi 19 mand ikke skulle komme til at stå alene, for i Skive væltede det ind med bestyrelsesmedlemmer fra TMT, familie og andre fans af TMT, så udebaneafsnittet var godt fyldt. Et slag på tasken, så var vi vel omkring 60-70 stykker der heppede på de røde. Og der var virkelig flot opbakning. Alle heppede, alle klappede og drengene fik en fornem opbakning.

Også hjemmeholdet fik en flot opbakning. Skives publikum gør det rigtigt godt, og de fleste blev, selv om hjemmeholdet blev spillet ud på røv og albuer, og det kvitterede Skive med at spille et flot sidste kvarter.

Endelig havde vi en rigtig fin tur hjem. Traditionen tro gav TMT Red Support en omgang for sejren. Det er efterhånden blevet til fem omgange i fem udekampe, så det er jo perfekt. Stefan Bendixen (SB Biler, Øster Højst) gav ligeledes en omgang, og inden vi så os om var vi tilbage i Tønder.

Nu skal vi have supportafsnittet fyldt helt op til hjemmekampen mod nummer tre, Team Sydhavsøerne på lørdag, så tag din røde trøje på og kom op på balkonen, og hjælp os med at give den gas. TSØ Support kommer med en busfuld og de skal gerne overdøves.

SAMMEN ER VI STÆKE.