Uberegnelig modstander kommer til Tønder.


Sydhavsøerne har et højt topniveau, men bundniveauet halter.

TMT Red Support skal ryste tømmermændende af sig, når Team Sydhavsøerne kommer til Tønder på lørdag klokken 15:30, dagen efter vores årlige julefrokost. Det skal vi nu også nok kunne klare, for det kan vise sig at blive en særdeles svær modstander der kommer til Tønder.

Det er en tradition at lørdagens modstander fra Maribo bliver udråbt blandt oprykningsfavoriterne. Det er også en tradition at de ikke lykkes. Til sidste sæson fik de dog ansat et farverigt trænerpar og det ser ud til at de har fået styr på holdet. Godt nok har holdet tabt tre af de seneste fire kampe, efter at de havde vundet de første fem, men det gør kun at det er et særdeles sultent hold der kommer til Tønder, men de skal ikke fodres med point her.

Alle husker kampen mellem de to hold, hvor TMT vandt efter at have været bagud 0-11. Det var en rigtig fed oplevelse, men sådan bliver det slet ikke denne gang. Det er to stærke hold, med gode profiler på banen og i målene. Hos TSØ er det især de to backs, Vilstrup og Vukmand der skal lukkes ned for, samt topscorer Bastian Stræde. Der bliver nok at holde øje med, så vi forventer en tæt og spændende kamp.

Lørdag klokken 15:30 går det løs med sæsonens hidtil sværeste hjemmekamp. Der bliver i den grad brug for opbakning, og vi håber virkelig at sæsonrekorden står for fald. Med over 1000 tilskuere i hal 2 vil spillerne levere det eksra ordinære, som der skal til at slå en virkelig svær modstander.

SÅ KOM OG BAK OP - SAMMEN ER VI STÆRKE.