TM Tønder skal op mod et rutineret, men svingende hold i Jyllinge.

Når vi taler om rutinerede spilllere i TMT, så taler vi om Hans Martin (31), Jeppe Jonasson (28) og Christian Trans (25). Ja selv spillere som Begholt, Boeriths og Nicilajsen, der alle er 21 somre gamle, ser vi som rutinerede. Helt anderledes ser det ud i HØJ Håndbold. På mål står Peter Nørklit (47) og Brian Jørgensen (34). På banen finder man Morten Slundt (34), Mikkel Sjøberg (31), mens holdets omdrejningspunkt Andres Stryger blot er 28. I startsyveren finder vi desuden Emil bramming på bare 24. Så taler vi HØJ, så taler vi rigtig rutine.

HØJ fik en fornem start på sæsonen med 9 point for 5 kampe. Bl.a. hentede HØJ point, ude mod Ajax. Herefter fulgte dog en periode med 4 nederlag. 36-22 nederlaget i HEI skinder især i øjnene. Senest vandt HØJ dog en flot sejr i Odder og spillede sig dermed ud af krisen.

TM Tønder tabte sit seneste opgør, hjemme mod Sydhavsøerne. En blanding af kontroversielle kendelser og en modstander der kendte sin besøgelsestid og fik tempoet ud af kampen på de rigtige tidspunker er nok grunden til det nederlag. Det ændrer dog ikke det store for TMT. Der vil jo komme nederlag i løbet af en sæson og de andre tophold kommer også til at smide flere point.

I to fyldte 9 personers busser drager TMT Red Support mod HØJ Håndbold på lørdag. Kommer der flere tilmeldinger opgraderer vi den ene til en 14 personers bus. Vi tager til Jyllinge for at vinde og håber at familie, bestyrelse og en række sønderjyder med bopæl på øen kommer og bakker op på lørdag klokken 15:00 i Jyllingehallen.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk