Topbrag i hallen på søndag.


På søndag spiller 2.holdet om 1.pladsen.

TM Tønder 2 udfordrer topholdet, OH77 Odense i en direkte duel om 1.pladsen i 3.division. 1.pladsen er den plads man skal stå på når sæsonen slutter, hvis man skal rykke op, og selvom det ikke direkte er målsætningen, så er det det spillerne træner for og stræber efter.

OH77 Odense er en oprykker der ikke kendte følelsen af at tabe, og den følelse tog de med op i 3.division. Efter syv runder stod de med 6 klare og en kneben sejr, og 14 point. Dermed var de topholdet som alle vil slå, og det gjorde lokalrivalerne fra HCO så i 8.runde. Senest spillede de uafgjort mod Stjernen Odense og står nu på 15 point, et flere end TMT og HCO.

Meget står på spil i denne runde. Vinder TMT over OH77 ligger holdet på førstepladsen. En uafgjort vil formentlig sende holdet ned som nummer tre, mens et nederlag i værste fald kan betyde at 5.pladsen venter. Derfor skal de unge talenter fra TMT2 have en super opbakning, så de kan yde maksimalt.

Vi anbefaler alle medlemmer af TMT Red Support, samt alle andre fans af TMT til at komme ned i hallen og bakke op om Madsen, Hejsel, Reinholdt og alle de andre i denne vigtige kamp. Er vi folk nok fra TMT Red Support vil vi bakke op med trommer, men det kræver altså at vi er mere end to, for at det har nogen effekt.

Så glem lige julen for en stund. Søndag klokken 14:00 skal vi til topbrag i Hal 2. SAMMEN ER VI STÆRKE.