To fanbusser til Frederikshavn


TMT Red Support laver to ture til Frederikshavn.

Foto: Torben Sjøhart Lund.

Lokalopgør må vi kigge langt efter i denne sæson. Den korteste tur er på over 100 kilometer, modsat sidste sæson, hvor vi var i Kolding, Sønderborg og Ribe. På lørdag er der alt andet end lokalopgør i sigte, når TMT Red support drager de godt 350 kilometer mod nord, hvor Frederikshavn tager imod. Det har dog ikke skortet med tilmeldingerne og vi hænger de røde lamper ud og melder udsolgt.

Vi har valgt at lave to forskellige ture denne gang. Den ene bus (Allanbussen) kører direkte til kampen. På vejen hjem gøres der holdt i Aalborg, hvor der overnattes i en lejlighed. Søndagen foregår så i Aalborg, inden turen går til Tønder.

Den anden bus (Bestyrelsesbussen) er fyldt til bristepunktet. Her sidder fem bestyrelsesmedlemmer og bussen er så fyldt op med andre herlige medlemmer af Red Support. Denne bus kører også direkte til Frederikshavn, mens den efter kampen kører direkte hjem, forhåbentlig med to point på kontoen, så TMT kan holde jul på 1.pladsen.

Hermed sender TMT Red Support 17 feststemte medlemmer til den lange udekamp, og det synes vi er så flot en opbakning at vi giver gratis sandwich til alle medrejsende. Det er så flot så tæt på jul og vi ved at spillertruppen sætter stor pris på at vi kommer. Vi forventer at et sted mellem 30 og 40 vil heppe på TMT i hallen, i den svære udekamp mod et stærkt Frederikshavn der har gjort det super godt.

SAMMEN ER VI STÆRKE.