En svær nød at knække.


Frederikshavn har imponeret stort i denne sæson.

Frederikshavn er en finurlig størelse der er mestre i at overleve i 1.division. Efter hver sæson mister de deres bedste spillere, men så dukker nye op. Efter sidste sæson rykkede deres to mest scorende spillere til Skive og man tænkte at nu rykker de vist ned. Cheftræner Morten Holmen og hans nordjyske gutter vil det dog anderledes og med 6 sejre i 12 kampe er Frederikshavn langt fra den direkte nedrykning.

Hjemme i Frederikshavn er det blevet til fire sejre. Kun Maribo og Fredericia har vundet der. Seneste hjemmekamp havde de i den grad Fredericia ude i tovene og førte med fire mål efter 27 minutter. Fem minutter før slutfløjt stod det stadig lige, inden kampen tippede til Fredericia. Senest vandt Frederikshavn en stensikker sejr i Odder, og det er ikke noget man bare lige gør.

Der venter dermed en uhyggelig svær opgave i Frederikshavn. Vi tror at det er vigtigt at Emil Bergholt har fået styr på fremtiden og nu kan fokusere på at gøre sæsonen færdig. Han er meget vigtig for holdet. Ligeledes er det glædeligt at flere og flere af de unge har vist sig fornemt frem, så bredden på vores hold bliver bedre og bedre. Der er ingen nemme kampe i 1.division, det har vi set på det seneste, og Frederikshavn bliver en af de virkelig svære.

SAMMEN ER VI STÆRKE og lad os nu bare fighte de to point til Tønder så vi kan få vores førsteplads tilbage, så det kan blive en god jul i Tønder. VI ER STOLTE, VI ER FRA TØNDER AF.