Nord og Syd - Tur Retur


TMT Red Support fik set det meste af Jylland.

De er tossede de supportere, er der nok nogen der tænker, når de i to busser rejser til den absolut anden ende af jylland for at se en håndboldkamp. Men ved i hvad, det drejer sig om meget mere end det. Det er en social tur, vi har det sindsygt sjovt, men de 2x30 minutter er selvfølgelig hovedmenuen.

Det gik ualmindeligt hurtigt at komme til Frederikshavn, eller tiden gik i hvert fald hurtig i godt selskab og 45 minutter før kampstart var vi på plads, helt som det skal være. Frederikshavn har et rigtigt godt hold og var en stor udfordring. Nemmere blev det ikke af at Emil Bergholt efter kort tid måtte udgå og en tur på skadestuen og sys med fem sting. Nicolai Keller fik dermed masser af spilletid. Han er en anden type og spillestilen måtte ændres.

Frederikshavn spillede frisk til og de fortjente at gå til pause med 14-14, også selvom de havde fået hjælp af et meget ungt dommerpar, der var lidt hurtigere til at smide TMT spillerne ud, mens Frederikshavnerne slap fra både slag i hovedet og skub i ryggen. At vi brændte to straffekast skal dommerne dog ikke belastes for. Lasse Haman-Boeriths tog et stort ansvar og lagde konstant et stort pres på modstandernes forsvar, mens Felix kasch bare tyrede boldene i rusen. Lasse Nikolajsen brændte sin første chance, men ellers var fløjene stensikre i afslutningerne.

Efter pausen var forsvaret med dirigent Jonasson fremragende. Niklas Simonsen tog hvad der kunne tages og spændingen forsvandt hurtigt. Stemningen blandt de ca. 35- 40 tilskuere der holdt med TMT var dog i top. Benjamin Holm var velspillende og når han modtager bolden i fart er han virkelig målfarlig. Stor ros til fløjene Hans Martin og Lasse Nikolajsen. De fik mange bolde at arbejde med og først i de sidste par minutter, da koncentrationen svandt, brændte Hans martin en enkelt, mens Lasse der altid præster på højt niveau brændte sine to sidste, men det var der vidst ingen der så.

Hjemturen blev kørt i mørke. Ved Randers var der aftensmad, hvor menuen for nogle af os var en lækker Carrywurst menu. Herfra var det bare hjem og 20:45 holdt vi igen ved Tønderhallerne efter endnu en lækker tur.

Men vigtigst af alt - TMT ER TILBAGE - De spillede en bragende flot anden halvleg. Der kunne Frederikshavn ikke følge med. De var frustrerede, måske også fordi dommerkendelserne efter pausen gik lidt mere TM Tønders vej, men når man får to udvisninger for brok og træneren har mere fokus på dommerne end på sit hold, så taber man til TMT. Sejren på 28-23 kunne sagtens have været større - Who Cares.

God Jul til truppen der afsluttede lørdagen med en julefrokost, og sikkert er lidt tunge i hovederne i dag. Emil Bergholt, ja han er klar igen efter juleferien. Han er en kriger og når han bliver siddende på gulvet er der noget galt. Heldigvis var det ikke så alvorligt som frygtet.

VI ER STOLTE VI ER FRA TØNDER AF.