Red Supporter vandt præmie i Skærbæk.


Åse Posch donerer flot præmie til Red Support.

TM Tønder baskede Ribe-Esbjerg med 32-27 i Skærbækcentret i tirsdags, men en af TMT Red Supports mest aktive medlemmer, Åse Posch, vandt mere end en håndboldkamp. I pausen var der lodtrækning om en middag for 20 personer til en værdi af 2700 kroner.

Åse er et dejligt menneske og ville straks forære gaven væk til vores kasserer Allan, fordi han havde taget hende med i bilen, men det afviste Allan da det jo var Åse der vandt. Herefter ville hun give præmien til Red support, men vi syntes lige hun skulle tænke lidt over om hun ikke kunne bruge den på sig selv.

Åse er en person med et meget stort hjerte, men desværre vil kroppen ikke altid lige så meget som hovedet, så hun måtte efter et enkelt år som frivillig i erhvervsklubben desværre sige fra. Hun er med til stort set hver udekamp og er altid den første til at tage en tromme i hånden når vi skal ind i hallen, også selv om vi siger til hende at hun bare skal lade de unge slæbe. Det siger bare så meget om Åse.

Efter at have sovet på det, kontaktede Åse os igen, og fastholdt at Red Support skulle have præmien, og vi siger naturligvis 1000 tak til åse for den flotte donation. Vi ligger hovederne i blød og finder ud af hvordan det kommer medlemmerne til gode. Vi holder i forvejen to fester om året og regner med at holde en tredie fest denne gang. En oprykningsfest naturligvis. I hører fra os.